آلفا آربوتین Alpha Arbutin | CAS 8430-01-8
| شماره Catalog: | CS-20002 |
| فرمول مولکولی: | C12H16O7 |
| وزن مولکولی: | 272.25 |
| خلوص: | ≥99% |
| دمای نگهداری: | 2-8°C |
| گرید: | آرایشی بهداشتی |
| کشور: | چین |
| وزن: | 10 گرم, 100 میلی گرم, 25 گرم |
توضیحات محصول
آلفا آربوتین Alpha Arbutin | CAS 8430-01-8 به طور طبیعی در منابع گیاهی مانند Bearberry، Cranberry و Mulberry یافت میشود که اساساً از تشکیل ملانین (رنگدانهای که رنگ پوست را ایجادمیکند) جلوگیری میکند.
نسخه شیمیایی سنتز شده این عصاره گیاهی به عنوان آلفا آربوتین شناخته میشود که به عنوان یک عامل روشن کننده موضعی پوست برایدرمان لکههای ناشی از آفتاب، رنگدانهها و جای زخمهای ناشی از آسیب آفتاب و جوش استفاده میشود. همچنین دارای خواص آنتیاکسیدانی است که پوست را از
آسیبهای احتمالی آفتاب محافظت میکند. همراه با رتینول، این ماده یک ماده نسبتاً رایج در محصولات ضد پیری برای درمان لکههای پیری، خطوط ریز و چین و
چروک است.

خواص
این یک مولکول هیدروکینون گلیکوزیله شده است، به این معنی که یک مولکول قندی جایگزین یکی از گروههای هیدروکسیل (-OH) روی هیدروکینون شده است.
هیدروکینون به عنوان استاندارد طلایی روشن کننده پوست در نظر گرفته میشود، اما نگرانیهایی در مورد این مهارکننده تیروزیناز که به خوبی مورد مطالعه قرار
گرفته است، مانند حساسیت پوستی، ملانوسیتوتوکسیسیته ناشی از فرآوردههای جانبی اکسیداتیو و اکرونوز برونزا (رنگدانههای لکهدار آبی-سیاه) در نتیجه استفاده
طولانی مدت وجود دارد.1،2 آلفا آربوتین جایگزین قابل تحملتری برای هیدروکینون است و گاهی اوقات به عنوان "هیدروکینون طبیعی" شناخته میشود. آلفا آربوتین
به دلیل ساختار مولکولی خود، مشابه هیدروکینون عمل میکند، اما با کاهش سوزش و ملانوسیتوتوکسیسیته. آلفا آربوتین خطری در رابطه با اکرونوز برونزا ایجاد
نمیکند و خطر تحریک و حساسیت را به حداقل میرساند، که آن را به جایگزینی قابل تحملتر برای هیدروکینون تبدیل میکند.
کاربرد
آلفا-آربوتین میتواند به عنوان یک استاندارد مرجع تحلیلی برای تعیین آنالیت در لوازم آرایشی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با تشخیص
UV (HPLC-UV) استفاده شود.